SoFloor
Gietvloeren, Terrazzo en Woonbeton

SoFloor Coatings

 

Vloeren 

Een coatingvloer is een 1 of 2 componenten vloer en bestaande uit PU of epoxy. Over het algemeen zijn coatingvloeren niet dikker dan 1 mm. De coatingvloer is hierdoor prijstechnisch aantrekkelijker indien er minder eisen aan de vloer gesteld worden. Een coatingvloer kan geen grote oneffenheden weg werken. Ook bestaat er de mogelijkheid om de coating als extra afwerklaag  te gebruiken. Voor bijvoorbeeld een antislipvloer, welke ideaal zijn voor balkons, galerijen en fabrieksvloeren.

Coating staal en beton

Industrieel

Coatingvloeren worden veel toegepast in de industriële sector, vooral als bescherming van de ondergrond tegen slechte invloeden. Ze kunnen op elke ondervloer gelegd worden. De vlakheid van de ondergrond bepaald het eindresultaat van uw coatingvloer. Hoe mooier de ondergrond hoe egaler de coatingvloer uiteindelijk wordt. Wij zullen u uiteraard hiervoor een passend advies geven.

Wanden

Coatings zijn ook toepasbaar op wanden, stalen ondergronden, machines,  om deze te beschermen tegen weersinvloeden, slijtage, chemicaliën en betonrot. Maar uiteraard ook voor esthetische redenen in vochtige ruimtes zoals badkamers.